Over ons

Wijnands Machines is gespecialiseerd in de in- en verkoop van land- en tuinbouwmachines.

Mijn naam is Mike Wijnands en ben gestart met dit bedrijf zo’n 10 jaar geleden. Tractoren en machines voor de landbouw hebben mij al vanaf kinds af aan geboeid. Thuis op ons boerenbedrijf in Koningslust hielp ik al op jonge leeftijd mee met mijn vader. Na school ben ik begonnen als servicemonteur bij Munckhof Horst BV. Na hier ruim 21 jaar gewerkt te hebben heb ik met de opgedane kennis en ervaring mijn eigen bedrijf opgericht. Inmiddels is Wijnands Machines een allround bedrijf voor in- en verkoop van land- en tuinbouw machines.

Samen met mijn vriendin, 2 (bonus) dochters en zoontje woon ik in Sevenum. Ik doe mijn best om mijn mogelijke ‘opvolger’ mee te laten genieten van alles wat er ‘voorbij komt’ bij Wijnands Machines. Want ook hij deelt namelijk mijn passie voor tractoren en landbouwvoertuigen.

Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde machine of tractor, laat het ons weten. Meld je eventueel aan voor onze mailinglist dan bent je altijd als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe items in de verkoop gaan.

Heb je land- en/of tuinbouwmachines overtallig, wil je deze verkopen of inruilen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.